electrician auto iasi

AutoPro IASI electrician auto iasi, car electrician iasi

Electrician auto pentru instalare montaj accesorii auto:
inchidere centralizata, senzori parcare, sisteme audio, gps monitorizare flote
cablaje, sigurante, lumini, claxoane, bricheta, priza remorca, alte lucrari electrice auto.

Pentru alte probleme similare la instalatia electrica va asteptam sa ne contactati.

Deoarece indragim electricitatea auto si pe cei care practica meseria de electrician auto am scris in randurile de mai jos cateva lucruri despre activitatile cu care se ocupa electricienii auto :

Electricienii auto lucreaza in ateliere dealer sau in centre de service independente , diagnosticheaza si repararea defectiunile electrice ale unui vehicul . Deoarece sistemele auto cresc în complexitate si au mai multe componente electronice si accesorii , rolul electrician auto devine tot mai important . Electricieni auto cu experienta ar putea sa functioneze ca tehnicieni independenti , oferind un serviciu specializat pentru proprietarii de vehicule sau centre de service .

Electricieni auto lucreaza pe toate sistemele si componentele electrice ale vehiculelor , inclusiv aprindere , injectie de combustibil si a sistemelor de management al motorului , sistemul de franare antiblocare , baterie , cabluri si sisteme de incircare , sisteme de incalzire si climatizare , iluminat si indicatori bord . Electricienii auto trebuie sa fie , de asemenea, familiarizati cu sistemele de divertisment la bordul autovehiculului ce in ce mai sofisticate , inclusiv aparate de radio si playere video, telefon mobil , de navigare si sisteme de informare a vehiculului .

Un rol-cheie pentru electricieni auto este diagnoza defectelor . Ei se intalnesc cu proprietarii de vehicule , pentru a discuta problemele si sa efectueze teste pentru a identifica problema . In cazul in care un vehicul are probleme de pornire , defecte de functionare intermitente sau accesorii care nu functioneaza corespunzator , folosesc competentele si instrumentele specializate pentru a diagnostica problemele in sistemele de aprindere , injectie de combustibil si de management al motorului . Pentru a diagnostica un vehicul cu privire la problemele de franare care nu sunt datorate defectelor mecanice , electricieni auto diagnosticarea sistemului antiblocare . Ei testeaza , de asemenea, bateria si sisteme de incarcare pentru a se asigura ca componentele electrice primesc tensiunea corecta .

Electricieni auto testeaza sistemele de iluminare a vehiculului pentru a se asigura ca acestea functioneaza corect . Ei testeaza alinierea farurilor, fasciculului si intensitatea de iluminare , in conformitate cu specificatiile si sa faca toate ajustarile necesare . Electricienii monteaza componente de iluminat suplimentare , cum ar fi luminile de ceata sau luminile de urgenta , asigurandu-se ca acestea sunt corect conectate la sistemul electric .

In cazul in care au identificat sursa unei probleme , electricieni auto estimeaza costul de repararea sau inlocuirea componentelor defecte. In cazul în care nu pot repara componente computerizate scumpe , cum ar fi sistemele de management al motorului, acestea instiinteaza clientii despre costuri inainte de a comanda piese de schimb . Dupa inlocuire sau reparatii, acestia efectueaza teste suplimentare pentru a se asigura ca vehiculul functioneaza corect . Pentru a testa repararea problemelor de functionare sau defecte de franare , acestia pot efectua teste pe drum, in plus fata de testele de atelier .

Electricieni auto instaleaza noi componente electrice sau electronice sau accesorii pentru clienti . Ei pot înlocui un sistem de divertisment , de exemplu , cu o versiune mai noua sau pot instala un sistem de navigare prin GPS . In cazul in care un proprietar intentioneaza sa tracteze o remorca sau o rulota , electricianul auto poate monta o priza de remorca.