AutoPro IASI GPS fleet tracking, monitorizare flota auto prin gps iasi

AutoPro IASI Instalare Montaj GPS tracking, monitorizare flota auto prin gps iasi, localizare parc auto gps

Sistemul de management si monitorizare prin GPS ofera managerilor de flota informatii exacte in orice moment despre pozitia vehiculelor, monitorizare, rapoarte si alerte intr-o interfata usor de utilizat si accesibila.

Cheltuielile pentru carburant scad simtitor.
Orele de lucru suplimentare se diminueaza.
Soferii isi maresc productivitatea.
Excesele de viteza sunt diminuate la maxim.
Scaderea cheltuielilor pentru asigurarea vehiculelor.
Imbunatatirea serviciilor oferite.
Informatii despre preturi si contracte la telefon: 021 320 05 61 ( Va rugam specificati din partea AutoPro IASI )

Mai multe despre sistemul GPS pentru localizare,monitorizare si managementul flotei

Aproape jumătate dintre cei care utilizeaza gps-ul pentru managementul flotei auto obtin o rentabilitate a investiției în termen de șase luni de la punerea în aplicare a unui sistem de urmărire si monitorizare prin GPS. Intr-un sondaj realizat de AutoPro IASI, mai mult de 1100 de proprietari de afaceri, operatorii de flote și directori generali au participat la un studiu cu privire la cele mai mari provocări ale lor privind gestionarea flotei, precum și modul în care acestia folosesc tehnologia pentru a le rezolva.

Cât de multi gestioneaza flota utilizand GPS?
Aproximativ patru din 10 flote utilizează managementul flotelor prin GPS. Pe măsură ce tehnologia castiga tot mai mult teren, ne putem aștepta ca mai multi proprietari de afaceri sa realizeze beneficiile sale si sa prinda tot mai multa incredere in sistemul de monitorizare si management prin gps. Aproximativ 51 la suta din utilizatorii actuali lucreaza cu furnizorul lor de peste trei ani si 80 la suta dintre toți utilizatorii sunt mulțumiți de sistemul lor actual GPS.

Care sunt avantajele sale primare?
Utilizatorii actuali de urmărire GPS beneficiaza de productivitate crescuta, optimizarea traseelor, si imbunatatirea serviciilor catre clienti. Prin urmărirea traseelor de călătorie ale flotei lor, managerii pot face sugestii cu privire la o mai bună coordonare intre șoferii lor, care poate sa reduca distanta de deplasare, economie de timp, și de a economisi bani pe combustibil. In plus, productivitatea este crescută ca un rezultat direct al îmbunătățirii traseelor deoarece șoferii sunt acum în măsură să facă livrări în mai puțin timp, iar firmele sunt în măsură să ofere servicii mai bune pentru clienții lor oferind ritm mai rapid de livrare.

De ce unele flote nu folosesc tehnologia GPS?
Motivul numărul unu, ca si in cazul oricarei alte achizitii este costul. Pentru a implementa sistemul de urmărire prin GPS, companiile trebuie să achiziționeze dispozitive, să pună în aplicare sisteme de ultima ora și sa ofere instruire, lucruri care ar putea fi o investiție în avans. În al doilea rând, lipsa necesității tehnologiei descurajează managerii de flote sa puna în aplicare un sistem de urmărire prin GPS. De exemplu, flotele mai mici nu au nevoie sa utilizeze managementul si le este suficienta localizarea gps. Ultima dintre toate este ca punerea în aplicare necesită timp. Instalarea poate fi rapida, cu toate acestea timpul de invatare cu noul sistem poate dura zile sau săptămâni în funcție de mărimea flotei și eficiența operațională. .