AutoPro IASI Montaj navigație auto , radio usb auto iaşi

montaj-navigație-android
montaj-navigație-iași

Instalam unitați de bord navigații dedicate cu CD, DVD, player radio cd auto și radio usb auto.
Astazi unitațiile de bord ofera amplificatoare încorporate puternice, interconectare la comenzile pe volan, funcții pentru setarea sunetului și multe posibilitați de conectare cu :
Telefoane, Iphone, smartphone, tablete , conectare prin bluetooth și alte playere externe.

Montaj Navigație auto cu android, multimedia auto mp4/mp5, CD player auto, DVD player auto, Radio auto usb, DAB Radio
- timp de instalare 1-2 ore
- daca vin in pachet cu antena GPS , antena TV , camera video pentru marsarier acestea se tarifeaza suplimentar .
se asigura service in perioada de garantie si post garantie

Scurt istoric al sistemelor audio pentru autovehicule:
De la radio AM ( unde medii ) mono la unitațile multimedia cu navigație si touchscreen
Muzica in mașina a fost un hobby popular și obsesie încă din primele zile ale mașinilor și radiourilor, iar unitatea centrală a evoluat foarte mult de-a lungul anilor. Acestea au trecut de la sisteme simple de radio AM la sisteme de infotainment complicate și au ieșit și au trecut o serie de tehnologii în deceniile intermediare.
Cele mai multe unități de bază includ încă un tuner AM, dar casetele și alte tehnologii cu opt melodii au trecut în istorie. Alte tehnologii, precum discul compact, ar putea să dispară și el în următorii câțiva ani. Acest timp ar putea părea distanțat, dar istoria radiourilor de mașină este plină de tehnologii abandonate care au fost considerate la vremea lor virf al tehnicii.
Primele radiouri auto:
Entuziaștii au fost deja în căutarea unor modalități creative de a integra radiourile în mașinile lor timp de peste un deceniu, dar primele radiouri de mașini adevărate nu au fost introduse decât în ​​anii 1930. Motorola a oferit unul dintre primele radiouri de mașini, care au fost vândute pentru aproximativ 130 de dolari. Philco a introdus, de asemenea, o unitate audio auto noua la vremea ei în acel moment.
Atunci când se ține seama de inflație, suma de 130 de dolari se traduce la un preț de aproximativ 1.800 de dolari. Țineți minte că era vorba de epoca modelului T și ați putea cumpăra o mașină întreagă pentru aproximativ două până la trei ori prețul cerut al primului aparat de radio Motorola.
In anii 50' AM undele medii continua sa domine, dar apare si FM -ul Radiourile auto au scăzut prețul și au crescut în calitate pe parcursul anilor care au trecut, dar au fost încă capabile să receptioneze emisiuni AM si dupa anii 1950. Acest lucru sa intamplat deoarece posturile AM ​​au avut cota de piață mare pana în acel moment. Ar putea părea ciudat dintr-o perspectivă modernă, dar a existat o perioadă în care radioul FM nu era un mediu popular. Blaupunkt a vândut prima unitate AM / FM în 1952, dar a fost nevoie de câteva decenii pentru ca FM să se prindă cu adevărat.
Primul sistem care reda muzică la cerere a apărut, de asemenea, în anii 1950. În acel moment, mai era nevoie sa treaca inca 10 ani pana sa apara casetele cu 8 melodii , iar înregistrările se ascultau acasă pe discuri de vinyl.
1960 Apar radio-urile de masina stereo si odata cu ele si denumirea de car stereo care se mai foloseste si astazi
Apare si primul mediu de inregstrare care stoca 8 melodii.
Anii 1960 au văzut introducerea ambelor benzi și a stereo-urilor auto în lume. Până în acest moment, toate radiourile auto au folosit un singur canal audio. Unele au avut difuzoare atât în ​​față, cât și în spate, care puteau fi reglate separat, dar totuși aveau doar un canal audio.
"Stereo-urile" timpurii au plasat un canal pe difuzoarele frontale, iar celălalt pe boxele din spate, dar sistemele care au folosit formatul modern stânga și dreapta au apărut la scurt timp după aceea.
1970 primul casetofon de masina.
Zilele benzii de opt piste au fost numerotate de la început, iar formatul a fost rapid împins de pe piață de către caseta compactă. Primele casetofoane au apărut în anii 1970, iar caseta cu banda magnetica a rezistat pe piata mult mai mult.
1980 primele unități de CD-uri
Primele unități de CD-uri au apărut la mai puțin de 10 ani de la primele casete cu bandă, însă adoptarea tehnologiei a fost mult mai lentă. CD playerele nu vor deveni omniprezente în capul de producție până la sfârșitul anilor 1990, iar tehnologia a coexistat cu caseta compactă timp de peste două decenii.
1990 Unități de inregistrare video
Unități de inregistrare compatibile CD-RW CD-urile au devenit din ce în ce mai populare în anii 1990 și au existat câteva adăugiri notabile la sfârșitul deceniului. Unitățile de bază care au fost capabile să citească CD-RW-uri și să redea fișiere MP3 au devenit disponibile, iar funcționalitatea DVD-ului a apărut, de asemenea, în unele vehicule high-end și unități de producție după vânzare.
2000 Bluetooth
Unități de bază bazate pe HDD
Sisteme de infotainment
În decursul primului deceniu al secolului XXI, unitățile principale au câștigat capacitatea de a interconecta cu telefoanele și alte dispozitive prin Bluetooth. Această tehnologie a fost dezvoltată în 1994, însă a fost inițial destinată înlocuirii rețelelor cu fir. În aplicațiile auto, tehnologia permitea apelarea în regim hands-free și a creat posibilitatea în care unitatea principală ar putea să se oprească automat în timpul unei convorbiri telefonice.
Precizia sistemelor GPS pentru consumatori a crescut, de asemenea, în prima parte a deceniului, ceea ce a condus la o explozie atât în ​​sistemele de navigație OEM, cât și în sistemele de navigație post-vânzare. Au început să apară și primele sisteme de infotainment, iar unele unități de bază au oferit chiar și stocare HDD încorporată
Anii 2010 Ultimul an in care s-au mai montat din fabrica OEM casetofoane.
Playere muzicale bazate pe cloud
Internet radio
Anul 2011 a marcat primul an în care producătorii de echipamente originale au oprit oferirea de casete pentru mașini noi. Ultimul masina care a coborât linia cu un player de casetă OEM a fost un Lexus SC 430 din 2010. După aproximativ 30 de ani de serviciu, formatul a fost în cele din urmă retras pentru a face loc noilor tehnologii.
Potrivit unor rapoarte, CD player-ul ar putea fi următorul care va iesi la pensie. Mai mulți producători de echipamente originale au încetat să mai ofere schimbătoare de CD-uri după anul 2012, iar playerele de CD-uri de tip "dash" ar putea urma exemplul. Deci, ce urmează?
Cel mai evident candidat pentru înlocuirea playerelor CD sunt playerele bazate pe HDD, dar o conexiune la Internet elimină necesitatea unei stocări fizice totale. Unele unități de bord care sunt acum capabile să redea muzică din cloud, iar altele se pot conecta la servicii de Internet.