Gaseste cel mai bun sistem de monitorizare GPS pentru flota de folosit de la birou sau pe teren

Folosirea unui sistem de monitorizare GPS poate face minuni pentru afacerea ta.Vei sti unde sunt vehiculele tale oricand doresti,permitandu-ti sa elimini timpul irosit. Cele mai bune rute catre locatiile dorite pot fi determinate imediat, salvandu-te de cheltuieli pentru benzina datorita soferilor ce merg pe alte rute sau se ratacesc. Cheltuielile pentru vehicule vor cobora de asemenea, pentru ca vei sti exact pentru ce si cand sunt folosite vehiculele tale. Toate acestea sunt un beneficiu mare, dar e destul de greu sa gasesti o companie ce iti poate oferi un sistem de monitorizare GPS potrivit pentru tine. Acest articol va examina niste pasi simpli ce te va ajuta sa gasesti firma pentru monitorizare GPS .

Analizeaza-ti nevoile Incepe sa-ti analizezi propria afacere.Identifica-ti nevoile proprii, si organizeaza-le astfel incat vanzatorii pot sa-ti ofere ce ai nevoie.In timp ce-ti analizezi compania, concentreaza-te pe intrebari precum:

Cate vehicule sunt in flota ta?
Cat de des ai nevoie sa-ti urmaresti vehiculele?
Ce tip de companie conduci?
Sunt toate vehiculele tale la fel, sau difera intre ele?
Ai nevoie sa ascunzi GPS-ul fata de soferii tai?
Poti primi un discount de la compania ta de asigurare deoarece folosesti un sistem GPS?
Daca poti,care sunt cerintele companiei de asigurare pentru sistem?

Incepe sa cauti companii de GPS-uri Poti merge de la national la international cand e vorba de companii careofera servicii de monitorizare GPS,dar daca detii o afacere mica spre medie atunci ar trebui sa cauti o companie locala ce este specializata in GPS-uri. Motivul e simplu: Vor exista intretineri din cand in cand pentru aceste sisteme, iar cu cat se termina mai rapid acele mentenante, cu atat este mai bine deoarece asta inseamna ca vehiculele tale vor fi inoperabile pentru cat mai putin timp.O companie locala iti poate oferi servicii mai bune pentru acest tip de lucruri decat o companie mai mare ce se bazeaza pe vanzari si instalatori.Odata ce alegi un sistem monitorizare GPS,vei avea de-a face cu vanzatorul pentru o perioada lunga de timp. Ia din prima decizia corecta ca sa poti evita orice batai de cap.

Daca n-ai resursele financiare necesare pentru a instala un sistem GPS,o companie mai mare te poate finanta. Companiile mai mici pot oferi si ele aceasta optiune,dar va fi cel mai sigur printr-o metoda de a treia mana sau o institutie financiara.

Vorbeste cu reprezentantii companiilorpentru a vedea mai bine optiunile existente pe piata Odata ce ai numele la cativa provideri de servicii gps,fa-ti timp sa vorbesti cu ei. Comunica-le informatiile pe care le-ai obtinut din primul pas. Pune intrebari ca sa stii la ce fel de serviciu te astepti. Cateva intrebari ajutatoare ar putea fi:

Folositi instalatori locali?
Poate sistemul vostru sa monitorizeze anumite parti ale vehiculului? Daca compania dvs este specializata in livrarea lichidelor,ar putea fi folositor sa stiti daca vreo pompa este pornita.
Sistemul dvs are nevoie de software special,sau poate rula de pe o interfata web?
Cat dureaza o mentenanta, reparatie si transfer?
Cat de des se actualizeaza sistemul dvs?
Ce fel de informatie furnizeaza sistemul,si cata istorie poate stoca?
Ce fel de antena foloseste?

Fii pregatit sa discuti despre preturi Dupa ce ai pus intrebarile de mai sus si cateva de ale tale,iti vei forma o idee destul de buna despre cu ce companie vrei sa interactionezi.In acest moment, esti pregatit sa discuti despre preturi.Va trebui sa-l intrebi pe vanzator cat costa instalatiile,in special cele lunare pe vehicule.Afla daca costurile includ si intretinerea sau aceasta este extra.Nu vrei surprize neplacute atunci cand ii suni pentru a-ti face un serviciu.

Alte lucruri de luat in considerare Daca afacerea ta este localizata intr-un parc industrial, fa-ti timp si discuta cu companiile din jurul tau ca sa afli daca ele folosesc sisteme de monitorizare GPS.Vei primi niste feedback-uri bune de la ei daca folosesc. Afla de la ei recomandari de companii pentru GPS. Cea mai buna metoda de a afla cat de bun este un furnizor, este sa vorbesti cu altii despre el. Fii sigur ca vezi sistemul de monitorizare gps sau primesti macar un demo. Nu te lua dupa vorbe auzite precum “este un sistem grozav”. Multe companii ofera o perioada trial. Intreaba firma de monitorizare gps daca ofera aceasta perioada, si profita de ea. Vei afla daca-ti place sistemul sau nu imediat ce incepi sa-l folosesti. Mult noroc! Sfaturile oferite aici ar trebui sa-ti simplifice cautarea ta pentru sisteme de monitorizare GPS pentru flote ce se potrivesc firmei tale .Pastreaza-le, si vei putea obtine un produs ce este potrivit la perfectie pentru tine.