NoiMontam: Accesorii Auto

Noi Montam: Navigații AUTO

Noi Montam: Închideri centralizate

Noi Montam: Senzori Parcare

  • 0744109395

AutoPro IASI Montaj boxe auto iasi, subwoofer iaşi

Montaj boxe auto
Daca esți pasionat de muzică, descoperă în ce fel un difuzor de calitate poate schimba în bine sunetul din autoturismul tău.
Puterea și calitatea sunetului produse de un difuzor de firma sunt de departe superioare fața de sistemul audio din fabrica al mașinii.
Boxele sau difuzoarele OEM din fabrică (producător de echipamente originale) care vin instalate pe mașini din fabrică nu sunt construite pentru o utilizare de lungă durată. Difuzoarele și accesoriile aftermarket sunt cea mai bună modalitate de a spori capacitățile audio ale mașinii tale.
Începe prin a selecta difuzoarele pentru mașina ta. Asigura-te că alegei difuzoare sau boxe auto care se potrivesc nevoilor tale și care se potrivesc mașinii tale. Odată ce sunteți gata de instalare, îndepărtați panourile din jurul difuzoarelor din mașină și scoateți difuzoarele din fabrică din cablajul. Apoi, conectați noile difuzoare la cablajul mașinii și instalați.

Verifică specificațiile boxelor de pe mașină pentru a vedea ce tip de sistem a fost echipat din fabrica . Verifica de asemenea ce putere audio scoate radio-ul mașinii, câte canale de ieșire pentru boxe are ca sa știi numărul de difuzoare pe care le poți instala în mașină.
Verifică de asemenea dimensiunea și forma boxe-lor vechi de pe mașină , boxa auto poate avea formă rotundă sau ovală , în rare cazuri boxa auto poate avea formă drept-unghiulară sau patrată , dimensiunea contează și ea deoarece nu poți pune o boxă auto mai mare pe un loc mic , dacă pui o boxă auto mică pe un loc de boxă mare atunci ramane spațiu gol în jurul boxei din portieră .
Selectați difuzoarele și adaptoarele necesare. Chiar și cu dimensiunea corectă a difuzoarelor cumpărate de la un magazin de piese auto, există variații după mărci și modele de vehicule care pot interfera cu o potrivire perfectă. Puteți găsi multe stiluri și culori diferite de ornamente și huse într-o gamă de preț similară, așa că este logic să le alegeți pe cele care arată bine, nu doar care sună bine.
Citeste valorile electrice ale boxelor auto înainte de a le cumpăra. Unele au rezistențe în linie pentru a preveni zgomotul de fond și diafonia, altele permit cablarea într-o configurație de circuit în serie pentru a vă permite să adăugați woofere și tweetere acolo unde aveți nevoie, iar unele pot fi conectate numai direct pentru a menține impedanța corectă a sistemului.
Sculele necesare montajului de boxe auto în portiere sunt cel mai probabil următoarele, dar nu sunt limitate la acestea: O varietate de șurubelnițe (cap plat, cap phillips etc.), dispozitive de tăiat/decapare sârmă, Instrument de sertizare,multimetru digital, chei fixe, Chei tubulare, Cuțit , pistol de lipit (și fludor), Bormașina electrică, dălți din material plastic pentru demontarea panourilor interioare de pe portierele mașinii, bandă izolatoare.

Montaj boxe auto si subwoofere

Bucurați-va de un bass puternic si precis în autovehiculul dumneavoastra cu difuzoarele subwoofer.
Montați-le în incinte compatibile, amplificați-le, si bucurați-va de un sunet diferit în masina dumneavoastra
Timp de execuție intre 30 min si 2 ore, în funcție de locul unde vor fi montate boxele auto si de prelucrarile mecanice necesare ( tras fire, demontari si remontari panouri interioare portiere , etc.) pentru fiecare pereche de boxe auto.

montaj boxe auto iasi

Cateva informații generale despre boxe si difuzoare:
Difuzorul electrodinamic de astăzi se fabrica în mai multe modele pentru a produce un sunet de calitate pentru o anumită gamă de frecvențe:
Tweeter - 2kHz - 20kHz. folosite pentru a produce toate frecvențele de înaltă frecvență. Există multe modalități de a construi un tweeter astăzi. Cele mai multe sunt difuzoare electrodinamice (magnetice) cu toate acestea există tweetere piezoelectrice, electrostatice și cu plasmă.
Difuzor pentru sunete medii - 300 - 5kHz. Acest difuzor acoperă cea mai mare parte a vocii umane împreună cu majoritatea instrumentelor.
Woofer - 40 - 250 Hz. frecvențe joase. Woofer-ul a fost fabricat prima data în anii 1930 la Bell Labs.
Subwoofer - 20 - 200 Hz. Subwooferele au fost dezvoltate în anii 1960, frecvențe foarte scăzute. Urechea umană poate auzi doar până la 20Hz. frecvența redusă este unidirecțională. Aceasta înseamnă că pot fi plasate oriunde într-o cameră și pot fi auzite din orice punct cu aceeași calitate a sunetului. Subwooferele produc, de asemenea, undă sonoră care penetrează ușor pereții. Zgomotul de la acest tip de difuzor este cunoscut chiar ca pătrunde vertical pe 5+ etaje din clădirile cu apartamente din beton. Dacă vă planificați următorul eveniment cu muzica data tare, vă recomandăm să vă gândiți la frecvențele și abilitatea obiectelor de a absorbi / opri sau reflecta sunetul.