"/>

AutoPro IASI Montaj boxe auto iasi, subwoofer iaşi

montaj boxe auto iasi
montaj subwoofer iasi

Montaj boxe auto
Daca sunteți pasionat de muzica, descoperiți cum un difuzor de calitate poate schimba total sunetul din autoturismul dumneavoastra.
Puterea si calitatea sunetului produse de un difuzor sunt de departe superioare fata de sistemul audio din fabrica al masinii dumneavoastra.

Montaj subwoofer auto
Bucurați-va de un bass puternic si precis în autovehiculul dumneavoastra cu difuzoarele subwoofer.
Montați-le în incinte compatibile, amplificați-le, si bucurați-va de un sunet diferit în masina dumneavoastra

- timp de execuție intre 30 min si 2 ore, în funcție de locul unde vor fi montate boxele auto si de prelucrarile mecanice necesare ( tras fire, demontari si remontari panouri interioare portiere , etc.) pentru fiecare pereche de boxe auto.

Cateva informații generale despre boxe si difuzoare:
Difuzorul electrodinamic de astăzi se fabrica în mai multe modele pentru a produce un sunet de calitate pentru o anumită gamă de frecvențe:
Tweeter - 2kHz - 20kHz. folosite pentru a produce toate frecvențele de înaltă frecvență. Există multe modalități de a construi un tweeter astăzi. Cele mai multe sunt difuzoare electrodinamice (magnetice) cu toate acestea există tweetere piezoelectrice, electrostatice și cu plasmă.
Difuzor pentru sunete medii - 300 - 5kHz. Acest difuzor acoperă cea mai mare parte a vocii umane împreună cu majoritatea instrumentelor.
Woofer - 40 - 250 Hz. frecvențe joase. Woofer-ul a fost fabricat prima data în anii 1930 la Bell Labs.
Subwoofer - 20 - 200 Hz. frecvențe foarte scăzute. Urechea umană poate auzi doar până la 20Hz. frecvența redusă este unidirecțională. Aceasta înseamnă că pot fi plasate oriunde într-o cameră și pot fi auzite din orice punct cu aceeași calitate a sunetului. Subwooferele produc, de asemenea, undă sonoră care penetrează ușor pereții. Zgomotul de la acest tip de difuzor este cunoscut chiar ca pătrunde vertical pe 5+ etaje din clădirile cu apartamente din beton. Dacă vă planificați următorul eveniment cu muzica data tare, vă recomandăm să vă gândiți la frecvențele și abilitatea obiectelor de a absorbi / opri sau reflecta sunetul. Subwooferele au fost dezvoltate în anii 1960.