AutoPro Iași montaj închidere centralizată iași

Inchiderea centralizata a masinii tale este un sistem care controleaza incuietorile usilor prin intermediul a mai multe actuatoare. Atunci cand apesi pe telecomanda pentru inchiderea centralizata, trimiti un semnal radio catre modulul de inchidere centralizata care la randul sau controleaza actuatoarele din portiere , acestea controleaza la randul lor fiecare cate o tija care inchide sau deschide usile masinii.

Cum functioneaza actuatorul?

Cheia (emitatorul) transmite catre modulul de inchidere centralizata (receptorul) un semnal radio codat. Atunci modulul de inchidere centralizata comanda actuatorul care la randul sau misca o tija care este atasata de sistemul de inchidere al usii. Tija exercita o forta asupra sistemului care deschide sau inchide usa.

Pentru masinile care au keyless, sistemul inchiderii centralizate trebuie sa detecteze tot timpul unde se afla cheia, si atunci cand posesorul se apropie de masina, aceasta stie. Prin apasarea unui buton de pe portiera sau activarea unui senzor, masina se va inchide sau se va deschide fara sa mai apasati pe telecomanda. De asemenea, atunci cand parasesti masina si te indepartezi de ea, masina va stii ca acea cheie a iesit din raza de actiune a senzorului care o detecteaza si banuieste ca ai uitat sa o inchizi, iar aceasta se va inchide automat.

Modelele ├«nchidere centralizata montate de noi sunt universale ╚Öi se pot monta la o gama larga de autovehicule care nu au fost dotate din fabric─â cu inchidere centralizat─â a portierelor. De asemenea se pot monta actuatori pentru inchiderea centralizata a u╚Öilor si la autovehiculele care au avut din fabrica dar care s-au defectat ca repara╚Ťie la inchiderea centralizata. Deblocarea portierei dac─â este blocat─â portiera nu intr─â ├«n serviciul de montaj al ├«nchiderii centralizate, dar pentru unele modele putem debloca potriera ╚Öi repara inchiderea centralizata. Pentru a afla daca se poate monta la modelul dumneavoastra de autovehicul va rugam sa ne contacta╚Ťi

- timpul de execu╚Ťie aproximativ 4-6 ore

- se asigur─â service ├«n garan╚Ťie ╚Öi post garan╚Ťie

Tehnologia modern─â ne-a oferit facilita╚Ťi care ├«n trecut nu erau prezise ╚Öi erau considerate chestii de fic╚Ťiune. Ast─âzi avem parte de unele dintre cele mai avansate dezvolt─âri tehnologice care se ├«nregistreaz─â ├«n industria automobilelor. Au ap─ârut inchideri centralizate a portierelor f─âr─â cheie, oamenii s-au obisnuit cu confortul ╚Öi luxul care au devenit asociate cu normalitatea. Acum singura dat─â c├ónd constat─âm confortul de a beneficia de inchidere centralizata a portierelor este atunci c├ónd mecanismul nu reu╚Öe╚Öte sa deschida portierele ╚Öi nu putem intra ├«n ma╚Öin─â ├«n modul in care ne-am obisnuit. Acest lucru poate provoca un inconvenient semnificativ pentru ╚Öoferii care au fost atra╚Öi de u╚Öurin╚Ťa deschiderii ma╚Öinii f─âr─â cheie lor ├«n primul r├ónd. Cel mai des se intampla la vehicule mai vechi de 8 ani de╚Öi se poate intampla ╚Öi la cele mai noi.