AutoPro Iași montaj închidere centralizată iași

Inchiderea centralizata a masinii tale este un sistem care controleaza incuietorile usilor prin intermediul a mai multe actuatoare. Atunci cand apesi pe telecomanda pentru inchiderea centralizata, trimiti un semnal radio catre modulul de inchidere centralizata care la randul sau controleaza actuatoarele din portiere , acestea controleaza la randul lor fiecare cate o tija care inchide sau deschide usile masinii.

Cum functioneaza actuatorul?

Cheia (emitatorul) transmite catre modulul de inchidere centralizata (receptorul) un semnal radio codat. Atunci modulul de inchidere centralizata comanda actuatorul care la randul sau misca o tija care este atasata de sistemul de inchidere al usii. Tija exercita o forta asupra sistemului care deschide sau inchide usa.

Pentru masinile care au keyless, sistemul inchiderii centralizate trebuie sa detecteze tot timpul unde se afla cheia, si atunci cand posesorul se apropie de masina, aceasta stie. Prin apasarea unui buton de pe portiera sau activarea unui senzor, masina se va inchide sau se va deschide fara sa mai apasati pe telecomanda. De asemenea, atunci cand parasesti masina si te indepartezi de ea, masina va stii ca acea cheie a iesit din raza de actiune a senzorului care o detecteaza si banuieste ca ai uitat sa o inchizi, iar aceasta se va inchide automat.

Modelele închidere centralizata montate de noi sunt universale și se pot monta la o gama larga de autovehicule care nu au fost dotate din fabrică cu inchidere centralizată a portierelor. De asemenea se pot monta actuatori pentru inchiderea centralizata a ușilor si la autovehiculele care au avut din fabrica dar care s-au defectat ca reparație la inchiderea centralizata. Deblocarea portierei dacă este blocată portiera nu intră în serviciul de montaj al închiderii centralizate, dar pentru unele modele putem debloca potriera și repara inchiderea centralizata. Pentru a afla daca se poate monta la modelul dumneavoastra de autovehicul va rugam sa ne contactați

- timpul de execuție aproximativ 4-6 ore

- se asigură service în garanție și post garanție

Tehnologia modernă ne-a oferit facilitați care în trecut nu erau prezise și erau considerate chestii de ficțiune. Astăzi avem parte de unele dintre cele mai avansate dezvoltări tehnologice care se înregistrează în industria automobilelor. Au apărut inchideri centralizate a portierelor fără cheie, oamenii s-au obisnuit cu confortul și luxul care au devenit asociate cu normalitatea. Acum singura dată când constatăm confortul de a beneficia de inchidere centralizata a portierelor este atunci când mecanismul nu reușește sa deschida portierele și nu putem intra în mașină în modul in care ne-am obisnuit. Acest lucru poate provoca un inconvenient semnificativ pentru șoferii care au fost atrași de ușurința deschiderii mașinii fără cheie lor în primul rând. Cel mai des se intampla la vehicule mai vechi de 8 ani deși se poate intampla și la cele mai noi.