AutoPro IASI senzori parcare iasi

AutoPro IASI senzori parcare montaj senzori parcare in iasi

Daca va intrebati daca aveti nevoie de un senzori de parcare sau nu , raspunsul este da .
Senzorii de parcare sant necesari pentru a conduce in conditii de siguranta .
Aceste dispozitive va ajuta sa parcati în siguranta în orice loc mic , fara a fi nevoie sa va faceti griji cu privire la obstacolele din jur .
Sistemul este proiectat pentru a va alerta despre diferite masini parcate si alte obiecte .
Acesta poate detecta , de asemenea, prezenta unor ziduri mici, stalpi, borduri si copii .

Senzorii de parcare te ajuta sa detectezi orice obiect care este in afara razei tale vizuale.
Acesti senzori sunt furnizati sub forma kit care poate fi instalat în cel mai scurt timp .
Acest kit este usor de instalat si de folosit si va avea cu o gama larga de optiuni .
Avantajul principal al acestui dispozitiv consta in faptul ca acesta va fi activat de indata ce incepe parcarea masinii .
Atunci când masina va fi angajata in treapta marsarier , senzorul de parcare va fi activat .
Este ca si cand ai avea o pereche de ochi la spate . Fiecare coliziune potentiala poate fi astfel evitata.
Acesta este motivul principal pentru care ar trebui sa te grabesti sa-ti cumperi niste senzori de parcare pentru masina ta .
Senzorii de parcare pot ajuta fiecare sofer sa parcheze cu usurinta , fara a fi nevoie sa-si faca griji cu privire la accidentele de masina în timp ce parcheaza.

Cand parcati in cazul in care exista unele obiecte în jur , aceste obiecte trebuie sa fie evitate, iar acesti senzori va pot ajuta sa faceti acest lucru .
In masina se amplaseaza un afisaj care pe langa faptul ca indica in ce parte si la ce distanta se afla obstacolul mai are de asemenea un difuzor intern.
Acest difuzor scoate un sunet cu frecventa din ce in ce mai crescuta pe masura ce soferul se apropie de un anumit obiect .
Un ton continuu va indica ca santeti prea aproape de obstacol .
Senzorii de parcare trebuie sa fie considerati ca fiind una dintre cele mai importante parti ale masinii , pentru ca va poate impiedica sa aveti necazuri .
Acest dispozitiv primeste semnale de la obstacolele din jur si va raspunde intr-un mod special pentru a alerta soferul .
Senzorii de parcare au fost proiectati pentru a va ajuta sa parcati masina chiar si in cele mai aglomerate zone ale orasului dumneavoastra .
Nu va mai trebui sa va faceti griji cu privire la siguranta dumneavoastra , deoarece acesti senzori va ajuta sa va imbunatatiti experienta de conducere.

Senzorii pot facilita , de asemenea, parcarea într-un loc de parcare inchesuit, chiar si cele mai inguste spatii pot fi cucerite datorita acestui dispozitiv simplu .
Avand acest dispozitiv instalat pe masina ta , vei fi capabil sa eviti lovirea altor autoturisme atunci cand incerci sa parchezi într-un loc foarte aglomerat .
Prin urmare , ar trebui sa luati în considerare achizitionarea de senzori de parcare, deoarece acest sistem va oferi conditii suplimentare de siguranta .

timp executie între 2 si 3 ore pentru senzori parcare spate .
timp între 2 si 3 ore pentru camera video parcare+monitor.
3 - 4 ore pentru senzori parcare spate + camera video parcare.
se asigura service in perioada de garantie si post garantie