AutoPro Iași senzori parcare montaj senzori parcare în iași

camera parcare
senzori parcare

Senzori parcare Iași, montaj senzori parcare Iași.
Senzorii de parcare sant necesari pentru a conduce în condiții de siguranța .
Aceste dispozitive va ajuta sa parcați în siguranța în orice loc mic , fara a fi nevoie sa va faceți griji cu privire la obstacolele din jur .
Sistemul este proiectat pentru a va alerta despre diferite mașini parcate și alte obiecte .
Acesta poate detecta , de asemenea, prezenta unor ziduri mici, stalpi, borduri și copii .

Senzorii de parcare te ajuta sa detectezi orice obiect care este în afara razei tale vizuale.
Acesti senzori sunt furnizati sub forma kit care poate fi instalat în cel mai scurt timp .
Acest kit este usor de instalat si de folosit și va avea cu o gama larga de opțiuni .
Avantajul principal al acestui dispozitiv consta în faptul ca acesta va fi activat de îndata ce incepe parcarea masinii .
Atunci când masina va fi angajata în treapta marsarier , senzorul de parcare va fi activat .
Este ca și cand ai avea o pereche de ochi la spate . Fiecare coliziune potentiala poate fi astfel evitata.
Acesta este motivul principal pentru care ar trebui sa te grabesti sa-ți cumperi niste senzori de parcare pentru mașina ta .
Senzorii de parcare pot ajuta fiecare sofer sa parcheze cu ușurința , fara a fi nevoie sa-si faca griji cu privire la accidentele de mașina în timp ce parcheaza.

Cand parcați în cazul în care exista unele obiecte în jur , aceste obiecte trebuie sa fie evitate, iar acesti senzori va pot ajuta sa faceți acest lucru .
In masina se amplaseaza un afisaj care pe langa faptul ca indica în ce parte și la ce distanta se afla obstacolul mai are de asemenea un difuzor intern.
Acest difuzor scoate un sunet cu frecvența din ce in ce mai crescuta pe masura ce șoferul se apropie de un anumit obiect .
Un ton continuu va indica ca santeți prea aproape de obstacol .
Senzorii de parcare trebuie sa fie considerați ca fiind una dintre cele mai importante parți ale mașinii , pentru ca va poate impiedica sa aveti necazuri .
Acest dispozitiv primeste semnale de la obstacolele din jur și va raspunde intr-un mod special pentru a alerta șoferul .
Senzorii de parcare au fost proiectați pentru a va ajuta sa parcați mașina chiar si în cele mai aglomerate zone ale orasului dumneavoastra .
Nu va mai trebui sa va faceti griji cu privire la siguranța dumneavoastra , deoarece acesti senzori va ajuta sa va imbunatațiți experienta de conducere.

Senzorii pot facilita , de asemenea, parcarea într-un loc de parcare închesuit, chiar și cele mai înguste spații pot fi cucerite datorita acestui dispozitiv simplu .
Avand acest dispozitiv instalat pe mașina ta , vei fi capabil sa eviți lovirea altor autoturisme atunci cand încerci sa parchezi într-un loc foarte aglomerat .
Prin urmare , ar trebui sa luați în considerare achiziționarea de senzori de parcare, deoarece acest sistem va oferi condiții suplimentare de siguranța .

timp execuție între 2 si 3 ore pentru senzori parcare spate .
timp între 2 si 3 ore pentru camera video parcare+monitor.
3 - 4 ore pentru senzori parcare spate + camera video parcare.
se asigura service in perioada de garanție și post garanție
Pentru a afla daca se poate monta la modelul dumneavoastra de autovehicul va rugam sa ne contactați