AutoPro Iași instalare montaj alarma auto în iași

Securizeaza autovehicul-ul împotriva vandalizarii și chiar a furtului acestuia.

timpul de instalare difera in funcție de tipul vehiculului și anul de fabricatie. Aproximativ 4 ore.
se asigura service in perioada de garantie si post garantie
se asigura instructaj în folosirea noului echipament

Cateva cuvinte despre alarmele auto:

Sistemele de alarmă auto exista de ceva vreme. Deci, ne putem aștepta ca noile sisteme de alarmă să aibă tehnologii noi și o protecție mai bună.
Ei bine, asta este valabil doar dacă ajungeți la cele mai bune sisteme de alarmă auto. Este posibil să gasitiți multe modele pe piață chiar acum.
Aceste modele vizează asigurarea celei mai bune securități. Pentru a vă ajuta să vă gândiți, este necesar să cumparatiți cele mai bune sisteme de alarmă auto.
Alarma Viper este cu siguranță una dintre cele mai bune opțiuni pe care le puteți obține pe piață chiar acum. Ea ofera tot timpul cu cea mai bună securitate.
Ca urmare, aceasta va fi o opțiune bună pentru tine să o ai în considerare .
Dar, ce zici de configurare? Ei bine, unii oameni ar putea fi interesați să știe cât de ușor sau de greu va face acest lucru.
Vestea bună este că modelele de la viper nu sant greu de configurat. Acest lucru înseamnă că aveți de aface cu o configurare rapidă.
Veți avea de asemenea, manualul de utilizare alprodusului . Acest lucru se datorează faptului că vă poate oferi toate instrucțiunile importante de urmat.
Acesta alarma include, de asemenea, un sistem de securitate dubla care permite o mai mare securitate.
Veți iubi, de asemenea, modul de panică care va suna alarma in cazul in care doriti sa o declansați și de asemenea, clipesc luminile de semnalizare.