AutoPro Iași telecomanda închidere centralizată iași

telecomanda inchidere centralizata
montaj inchidere centralizata

Telecomenzile pentru închidere centralizata montate de noi sunt universale și se pot monta la o gama larga de autovehicule care nu au fost dotate din fabrica cu telecomanda pentru închiderea centralizata. De asemenea se poate monta telecomanda pentru închiderea centralizata a ușilor și la autovehiculele care au avut din fabrică telecomanda dar care sa defectat.

- timpul de execuție aproximativ 2 ore .

- montajul de telecomanda nu include reparații la inchiderea centralizata

- se asigura service în garanție și post garanție

De reținut : Aceasta pagina se refera la telecomandă , autovehicul-ul trebuie sa aiba deja închidere centralizată în portiere.

Exista mai multe modalitați prin care puteți debloca ușile mașinilor:
Cu o cheie
Apăsând butonul de deblocare din interiorul mașinii
Trageți în sus tirja care blocheaza și deblocheaza din interiorul ușii
Cu telecomandă pentru comanda închiderii centralizate
La autovehicule care au încuietori cu cheie la ușa, comutatorul de blocare / deblocare comanda servomotoarele care deblochează ușa. Dar, în sisteme mai complicate care au mai multe moduri de a bloca și debloca ușile, modulul de confort decide când să facă deblocarea. Modulul de confort este un computer în mașină. El are grijă de multe lucruri care fac mașina mai prietenoasă - de exemplu, se asigură că luminile interioare rămân până când porniți mașina și vă avertizeaza sonor dacă vă lăsați farurile aprinse sau dacă lăsați cheile în contact. În cazul blocării portierelor cu închidere centralizată, modulul de confort monitorizează toate sursele posibile de semnal "deblocare" sau "blocare". Monitorizează o frecvență radio și deblochează ușile atunci când primește codul digital corect de la telecomanda radio din fabrică de pe cheie și monitorizează și întrerupătoarele din interiorul mașinii. Când primește un semnal de la oricare dintre aceste surse, acesta da conandă servomotorului care deblochează sau blochează ușile.

Vezi si: Alarme Auto Iasi